måndag, mars 23, 2015

Dags att bege sig hemmåt

Så var dagen kommen då det blivit dags att åka hem igen. Packade redan igår så vi ställde klockan på 8. duschade och gjorde oss klara för avresa innan vi gick och åt frukost. Försökte äta så sent som möjligt då det skulle ta ett tag innan det skulle bli mat igen…

När vi skulle packa in väskorna i bussen fick jag en kommentar om vilket rum vi bott på. Verkade lite konstigt att han som lastade visste det. När vi sedan skulle gå in i bussen kom en annan från hotellets personal och frågade om vi bott i rum nummer 7439 och det hade jag ju. Då skulle jag följa med till receptionen. Hmmm vad var nu detta? Det visade det sig att hotellet ville att jag skulle skriva på ett intyg om att jag inte hade några kommande anspråk mot hotellet med anledning av det som hänt tidigare i veckan. Det var egentligen en fråga om jag ville göra en polisanmälan men det tyckte jag var att ta i så jag skrev såklart på….

Bussen avgick klockan 11. En knapp timmes promenad till flygplatsen då Vings personal berättade diverse intressanta grejer om det resmål vi nu skulle lämna. När vi ankom till flygplatsen blev det en rad köer och kontroller innan vi slutligen anlände till taxfreen och avgångshallarna.

Kollade av utbudet och ställde oss sedan i kön för att om möjligt få lite mat innan avgång. Vi tänkte äta Burgerking men det tog en väldig tid, säkert minst 30 minuter i kö. Långsamt och dessutom blev det strömavbrott hela tiden men med 15 minuter före stand-by så fick vi i alla fall en burgare.

Avgång blev helt enligt tidtabellen och det visade det sig att det skulle bli en lite guppig resa till och från men framförallt vid landning på Arlanda där det blåste en hel del. Tack och lov gick det i alla fall bra! Skönt att vara på hemmaplan igen även om det skulle blir en tröttsam transport hem.

Vi stannade till på Gävlebro men det var i sista minuten då de stängde klockan 22. Hur som helst så kom vi hem till Hudik vid midnatt och då släppte vi allt och stöp i säng.

Inga kommentarer: