måndag, mars 02, 2015

Nästa hund till operation

Ny vecka som började intensivt direkt. Redan klockan 8 lämnade jag in Humla för att göra en tandsanering. Vet att Maja fick dåliga tänder på gamla dar så jag ville kolla upp Humla. Vi får se vad de hittar när de söver henne. En misstänkt tand längst in i munnen hotas av utdragning men vi får se….

På jobbet planerade vi inför kommande nämndsdagar som kommer att ske till veckan. Det tog i stort sett hela förmiddagen och på eftermiddagen blev det yttrande över bygglovsansökan.

På vägen till kliniken stannade jag till på Mio och köpte assietter till vardagsservisen så nu är det bara själva mattallrikarna som saknas eftersom de för tillfället är slut.

När jag kom till kliniken fick jag rapport om att Humlas tänder hade blivit rengjorda på tandsten samt putsade. Inga skadade rötter eller tänder som behövde tas bort. Härligt!

Veterinären hade gjort en grundlig undersökning av Humla å hittade då en knöl i ena juvret. Eftersom humla är skendräktig nu så behöver det inte vara nån fara men när skendräktigheten är över så får jag känna igenom juvret ordentligt å är knölen kvar då så blir det operation.

Blev en lite kortare promenad med hundarna idag efter jobbet då jag inte visste hur trött Humla var efter sövningen.

På kvällen beställde vi taxfree inför resan. Det närmar sig!

Inga kommentarer: