lördag, mars 14, 2015

Första hunden utplacerad

Tidig morgon och sedan frukost, lite packning och hundrastning innan vi åkte en tur till stan och uträttade de sista ärendena innan resan. Innan vi åkte in till stan så gick vi ju med hundarna. Släppte Vinna men det skulle jag inte gjort. Precis då kommer en häst och Vinna springer fram och skäller på den och placerar sig bakom hästen som måttar några sparkar men gör inte slag i sak tack och lov. Fy tusan vilken tur att det var en lugn häst. Ber tusen gånger om ursäkt och frågar om hästen är van med hundar. Ryttaren visste inte för det var första gången hon red ut med den. Vilken jäkla tur att hon var så lugn. Tyckte inte alls det var nån fara eftersom allt gick bra!

När vi var färdiga på stan åkte vi till Bergsjö där Humla ska få bo medans vi är borta. Bra chef man har som ställer upp som hundvakt i över en vecka trots att hon aldrig träffat hunden. Kommer att gå kanon! Hon fick direkt hänga med och angla på Kyrksjön så hon kommer nog att få det bra!

När vi kom hem gick vi en promenad till grillplatsen och sedan tog jag med Vinna i skogen. Förberedde två dirigeringsområden och la sedan ut ett sök med 9 dummiesar. Skickade på dirigering 1, sedan dirigering 2 och sedan på söket * 6. Tog sedan dirigering 2, dirigering 1 och avslutade med två skick på söket innan vi promenerade ut och hämtade den sista dummiesen som vi busade lite extra med. Jätteduktig vad hon idag!!!

När jag kom hem hade vi fått besök av Fredrik så då blev det fika och snack i närmare 2 timmar.

När han hade åkt dammsög jag huset och sedan var det hög tid att börja packa vilket vi precis hann klart och Henke fixade middag så att vi kunde äta precis när Melodifestivalen började. Perfekt timing!

Heja Måns! Heja Måns! Heja Måns! På andra plats håller jag på Mariette…. VI får se hur det går….?

Jaaa gick i stort sett som jag hoppades. Heja Måns som sagt! Blinkar

Fick rapport från Maggan. Humla har intagit finsoffan och har sedan bäddat Maggan och Ulriks säng å det beteendet känner vi igen så hon har nog funnit sig till rätta rätt bra redan första dagen. Hoppas att det går bra framöver också….

20150314_224212

Inga kommentarer: