onsdag, mars 04, 2015

Träning träning träning…

Full fart på jobbet fram till klockan 16. Var dock hem till hundarna på lunch och passade då också på att låta tjejerna få ta ett sök vilket de ännu en gång skötte jättefint!

Strax före klockan 16 åkte jag ner till räddningstjänsten för att vara med på gympan med Linus. Mycket ben denna gång och en hel del magrörelser också. Kommer att få träningsvärk.

Direkt efter träningen så var det järnet hem för att gå en promenad med hundarna för att sen ta med tjejerna till totohallen för årets sista inomhusträning med Anna.

Anna fick kommendera mig i lydnadstvåan. Efter flera veckors träningsuppehåll och utan uppvärmning var det några grejer som missades. Rutan var en grej, hoppet en annan och fjärren en tredje. I övrigt så kan hon momenten men de kan bli bättre. På inkallningen la hon sig när jag lämnade henne och på apporteringen så knallade hon så det skulle inte blivit nått pris om det varigt tävling. Blir till att ta tag i lydnadsträningen igen känner jag. Men grunden finns så det ska nog funka så småningom….

Humla fick också köra lite lydnad. Blev inkallning med ställande, hopp-apport, metallapport, rutan och sättande under gång för hennes del.

När jag kom hem hade Henke fixat morotssoppa till middag.

Inga kommentarer: