torsdag, februari 02, 2017

Allmän hundpromenad

I Hudik har det sedan en tid anordnas allmän hundpromenad som är öppen för alla arrangerats. Promenaden sker dock klockan 10 på vardagar så jag har aldrig kunnat vara med. Nu när jag är sjukskriven och bara jobbar 25% tänkte jag att jag skulle åka och se vad det var för nått. Blir ju lite variation på promenaden också för jag blir rätt less på att promenera på hemmaplan. Är ju ute och går mera nu än när jag arbetar heltid.

Hur som helst så var det nytt rekord med hela 24 eller 25 stycken som gick med hund. Eftersom jag inte visste vad som skulle hända på promenaden så tog jag bara med en hund, Vinna men i efterhand kan jag konstatera att jag mycket väl kunde haft bägge med. Nu blev det istället en extra promenad så Vinna fick altså två rundor. Hur som helst så är det ett mycket trevligt initiativ. Man gör vad man vill och man träffar nya människor och hundarna får se mycket andra hundar av helt andra raser. Riktigt trevligt! Kommer jag nog att göra om någon fler gång.

2017-02-02 10.13.342017-02-02 10.14.30-12017-02-02 10.28.40 2017-02-02 10.33.50

Haha knappt så jag törs lägga ut bilder på Vinna. Herre gud hon ser ju inte riktigt klok ut när hon är helt utan päls. Många frågade hur gammal hon var för de tyckte hon såg så ung ut. När jag sa att hon var 5 så blev alla förvånade. Haha!

När jag kom hem fixade jag med lite tvätt och sen gjorde jag en räkmacka och kopp te till lunch. Efter det så var jag helt slut!!! Pang sa det å så fick jag huvudvärk också så det var bara att bädda ner sig.

Huvudvärken släppte inte förrän efter kvällspromenaden med tjejerna men då passade jag på att uppdatera bloggen. Ligger redan efter en vecka! Hur kommer det sig att jag inte hinner eller snarare orkar med att uppdatera den regelbundet? Henke hade loge ikväll så jag blev själv så då hann jag ta igen hela veckan så nu är jag ikapp igen.

Inga kommentarer: