lördag, februari 25, 2017

SSRK årsmöte

Uppstigning vid 8-tiden för frukost och sedan en tur till Söderhamn för att vara med på SSRKs årsmöte på flygstaden. Tyvärr huvudvärk men det gick bra ändå. Avslutade mötet med lite hundträning. Ett sök och sedan dirigering och markeringar i samma område.

På vägen hem stannade jag på E-center en snabbis och köpte även lite mat på McDonalds. Då äntligen gick huvudvärken över.

Tog en promenad med tjejerna när jag kom till Änga. Henke, Jonas och Lasse hade jobbat med att röja nere vid sjön. Birgitta och Klara hade också varit ute hela dagen med Humla som fick vara kvar “hemma”. Båda hundarna nöjda med andra ord.

Jag var super super trött. Knappt så jag orkade hålla ögonen öppna. Var tvungen att lägga mig och vaknade sedan med supergodissug. Snabba ryck för att hinna in till centrum innan Coop stängde. Hann precis så att godissugen kunde mättas.

Blev sedan tre rätters middag med ost, lufttorkad skinka och mango mm till förrätt, grillad fläskytterfilé till varmrätt och kaffe och kaka till efterrätt.

Somnade tidigt även ikväll.

Inga kommentarer: