söndag, februari 19, 2017

Träning på Stensön, konsert i kyrkan och krasch

Idag var det dags för träning ute på Stensön. Vi blev ett stort gäng även denna gången, totalt 13 stycken. Idag blev det mycket skott och dirigeringsträning. Träningen går utför nu känns det som. Vinna knallade flera gånger så fick ta tag i den biten idag. Väldigt bra avslutning blev det dock då vi gick på linje efter skytt som sköt och kastade och Vinna höll sig lugn och fin. Så himla häftigt att vi kan träna på barmark trots att vi är inne i andra hälften av februari.

DSC_1340DSC_1347DSC_1352DSC_1359DSC_1366DSC_1368DSC_1372DSC_1384DSC_1389DSC_1390DSC_1393DSC_1395DSC_1397DSC_1401 DSC_1402

Kom hem klockan 15. Vilade en stund men sedan blev det en dusch och en tur till stan. Klara och Alva som sjunger i körer skulle vara med i en konsert i kyrkan. Det var flera körer med barn i olika åldrar som framförde olika sånger till förmån för rätten till mat. Projektet kallas maträtten.

När vi kom hem skulle vi göra mat men då slog kraschen till igen och jag rasade tillbaka till hur jag mådde i december. Vet inte vad som utlöste det men har ju känt i ca en veckas tid att jag fått hjärtklappning på nätterna och tankarna har snurrat igen. Bestämde mig direkt för att börja medicinera. Kanske slutade jag alldeles för tidigt förra gången men jag sov ju så dåligt och trodde att det var medicinen som var orsaken. Hoppas att jag kan få stopp på den nedåtgående spiralen snabbt. Blir så himla ledsen, trodde verkligen att jag skulle vara tillbaka i min vanliga form nu i vår men nu är jag inte lika övertygad längre. Får ta en dag i taget så får vi se när orken, humöret och motivationen kommer tillbaka och tankarna, ångesten och hjärtklappningen försvinner. Jag längtar!!! Jag vill så gärna vara pigg och träffa valparna någon gång i april. Det är mitt mål nu!

Inga kommentarer: