tisdag, februari 28, 2017

Totohallen på dagtid

I dag blev det inte mycket gjort på jobbet eftersom vi hade APT hela förmiddagen. Tyckte att det var enormt jobbigt att sitta och vara fokuserad på ett möte hela förmiddagen så när jag kom hem var jag helt slut.

Enormt trött när jag kom hem, käkade lunch och tänkte sedan se skidåkningen (skid-VM damer 10 km) men somnade och missade stora delar av loppet. Såg i alla fall Kallas målgång och väntan på att Björgen skulle komma i mål. Heja Kalla! Det blev ett silver!

Rastade sedan hundarna och åkte till Totohallen där Anna och Ville var och tränade. Lyckades i alla fall fokusera hyffsat. Körde samma moment för båda Vinna och Humla med blandat resultat. Vinna märker väldigt tydligt av att jag inte mår bra men hon försöker på sitt sätt. Körde dirigeringsapportering och det gick väldigt bra. Körde sedan stadga  i ställandet/läggandet/sättandet då jag går bakom hundarna. Även metallapportering och där började Vinna lägga tassarna på apporten. Fokuserade istället på tillbakahoppen då hon gärna springer runt hindret på tillbakavägen. Avslutningsvis började vi om i vittringsapporteringsträningen. Vi fokuserade på att inte bry sig om pinnarna utan istället nosa runt dem.

Henke hade kommit hem när jag kom hem så då gick vi en promenad med tjejerna.

Slappade en stund när vi kom in och passade på att göra månadens räkningar.

Till middag blev det ceasarsallad och sen var det tänkt att det skulle bli en semla såhär på fettisdag. Både jag och Henke somnade och det kändes försent att käka semla när vi vaknade vid 22-tiden.

Inga kommentarer: