torsdag, februari 09, 2017

Lönesamtal, medarbetarsamtal och träning i Vallsta

Uppstigning klockan 6:30, dusch och iväg till jobbet. Idag var det lönesamtal och medarbetarsamtal. Fikade och åkte sedan till Vallsta för hundträning.

Började med ett litet sök för att låta hundarna rusa av sig lite samt slå på näsan. Huvudmomentet var sedan en klappjakt med mycket skott men lite jobb och sedan avslutning med dirigeringar. En paus i mitten med fika, korvgrillning och prat.

DSC_1228DSC_1230DSC_1231DSC_1233DSC_1235DSC_1237

Ja, vad ska man då säga om träningsresultatet? Mmmm, kändes lite seg, sen började hon småpipa efter några skott på klappjakten. Vinna avslutade dock den övningen bra. På de avslutade dirigeringarna lyssnade hon bra men var inte lika linjesäker som hon brukar och hade inte samma fart som vanligt. Ja, kanske en följd av korrigeringarna på klappjakten. Positivt att hon blev så lyhörd. Stannade väldigt fint på pipan idag.

Humla var också med. Hon fick också jobba lite på söket och fick dessutom ta några dirigeringar på slutet.

Utomhus i –10 grader i fyra timmar å totalt två timmars restid. Kom tillbaka till Hudik först klockan 16. Åkte och storhandlade innan jag åkte hem så hemma var jag inte färrän klockan var 17:30. Trött som tusan! Hungrig och lite frusen. Nu blir de soffan resten av kvällen.

Inga kommentarer: