fredag, februari 17, 2017

Äntligen helg!

Jobbade mellan 7-11 idag och åkte sedan till Vallsta för hundträning. Med facit i hand kanske jag inte skulle gjort det. Var egentligen för trött och eftersom jag har fått hjärtklappning på nätterna igen så kanske jag borde vila. Samtidigt ligger jag och grubblar om jag lägger mig och vilar så då känns det bättre att vara ute med hundarna. Det ger mig frisk luft utan att kräva någon direkt tankeverksamhet tack vare att andra tänker och lägger upp träningen och jag bara hajar på.

Hur som helst så inträffade det en massa på dagens träning. Det började redan på vägen till träningen då Monas bil gick sönder så hon fick byta och låna sin sons bil. Humla tog in sex apporter från söket och skötte sig bra! När sedan tredje hunden skulle ta in en av smådummiesarna som vi lagt ut som ett sök så ville den inte komma in med den. Mona hade sprayat dem med viltdoft så det blev nog lite mycket “vill ha själv” över det hela. Det föll sig inte bättre än att han molade in två dummiesar i munnen och sprang sedan omkring och vägrade fångas in. Vi lockade å pockade, skällde och jagade å när vi äntligen fick in hunden så spottar han ut den ena dummiesen och sväljer den andra. Oj oj oj! Han fick i alla fall inte apportera några mera viltdoftande smådummiesar efter detta.

Vinna började bra på söket men övergick sedan till att titta upp i träden som hon gjorde hemma igår. Hon kissade dessutom en gång i söket och det händer inte. Undra om det är löp på g???

Vi avslutade med lite dirigeringar och sedan fika innan vi avrundade för dagen. Innan jag åkte hemåt fick Humla ta in ytterligare ett par dummiesar från söket.

Väl hemma ringde Anette så jag satt i telefonen en timma. Det var sedan tänkt att vi skulle åka på middag till Lasse och Birgitta tillsammans med Kattis och Jonas och barnen men de var så rädda att vi skulle komma med magsjuka så vi fick inte komma. Winking smile Får bli någon annan helg istället.

Vii beställde istället pizza och sedan slappade vi framför tvn resten av kvällen.

Inga kommentarer: