lördag, februari 11, 2017

Bakslag

Så kom då ett bakslag! Vaknade i tidigt i morse med hjärtklappning och sen idag har jag känt mig ledsen. Hade planerat att detta skulle bli en vilodag för trots att det inte varit nått speciellt så känns det som att jag ha utmanat mig och varit igång mera än på länge både socialt, arbetsmässigt på jobbet och vilat mindre än tidigare veckor. Det räckte med en liten, inte allt för allvarlig grej, för att bakslaget ska vara ett faktum. Kanske för att jag trots allt pushat mig för hårt i veckan även om att det inte känts som det. Crying faceCrying faceCrying face

Blev liggande i soffan på förmiddagen, Såg lite nyhetsmorgon, läste i boken Apportering till vardag och fest samt pratade i telefon.

Vid lunchtid gick jag ut med tjejerna. För att gå så mycket som möjligt i solen så gick jag ner till Drevisfjärden och jösses vad härligt det var!!! Skulle ha tagit skidorna!

DSC_1241DSC_1242

Ser ut som att det är helt tomt på isen men det var mycket folk där och många olika aktiviteter. Folk fiskade, körde kross, åkte skidor med hund, körde skoter, promenerade med hundar, åkte skidor och tolkade på pulka bakom fyrhjulingar.

DSC_1250DSC_1252DSC_1254DSC_1256DSC_1257DSC_1261DSC_1264DSC_1265

Blev en promenad på 1 mil innan det var över. Gick bort till bron vid Lingarö och sedan tillbaka igen.

Huvudvärken släppte inte trots motion, sol och frisk luft så när jag kom hem fick jag ta en tablett, äta lite sen lunch och sedan var det bara att slänga sig i soffan för att försöka sova.

På kvällen blev det såklart melodifestivalen.

Inga kommentarer: