måndag, april 13, 2020

Viltträning

Det stormade verkligen redan från första början idag. Går inte isen på sjön idag så går den nog aldrig. Oj oj vad det blåste. När Henke var ute på gården föll ett träd i skogen bakom huset så vi bestämde oss för att promenera genom byn och inte ute i skogen. Inte särskilt mysig promenad men den blev i alla fall genomförd och några träd som ramlat i byn såg vi inte.

När vi kom tillbaka hem åkte vi en sväng i bilen bara för att komma iväg hemifrån. Tog en liten sightseeing och passade också på att gå in och köpa en ny vimpel då vår gamla var så blev och dessutom hade ena fästet blåst sönder.

Slappade en stund på eftermiddagen och hackade sedan lös den sista isen på gården så nu hoppade vi att det torkar upp de närmaste dagarna så kanske man kan kratta till helgen.

På eftermiddagen träffades jag och Anna för att testa lite vilt med småttingarna. VI hade tagit fram Kråkor, duva, kanin, trut, fasan och kanin. För Essets del var fasan, kanin och duva nya viltslag. I stormigt och grådassigt väder visade de bägge två att det inte var några problem med vilt och jag tror att fasanen var den absoluta favoriten.Talangfulla spontana juniorer. Vinna fick också plocka in ett viltsök och hon njöt som synes.. 















När jag kom hem blev det en värmade Irish Coffe då det helt plötsligt började snöa när jag gick en liten sväng med tjejerna längst med bäcken.

I övrigt blev det en väldigt lugn och tråkig kväll utan några roliga tv program eller nöjen.

Inga kommentarer: