måndag, april 27, 2020

“På plats på jobbet”-vecka

Denna vecka ska arbetet för min del utföras på plats på jobbet vilket känns skönt. Det funkar perfekt att jobba hemma men man blir helt klart off då man inte åker hemifrån för jobb och inte heller för andra aktiviteter nu eftersom det mesta är inställt. Konstaterade därför att jag under en veckas tid inte lämnat gården för längre avstånd är ett par kilometer som är det avstånd som jag hamnar från hemmet tack vare promenaderna eller träningen med hundarna. Så med det sagt är det inte alls tokigt att få komma till jobbet och prata i alla fall med några kollegor eftersom vi ju bara är mindre än halv styrka på plats på jobbet också.

Full fart från första början och sedan blev det löpning på lunchen tillsammans med Maggan och tjejerna. Skönt att första löprundan är avklarad för denna veckan. En till ska det i alla fall bli…

Jobbade på fram till klockan 16:30 sen blev det promenad genom byn tillsammans med tjejerna innan vi åter satte oss i bilen för att åka och hämta grejer som Henke glömt i helgen. Person där grejerna fanns var dock inte hemma så det blev en onödig resa. Istället stannade vi till på MAX och intog dagens middag där. Såklart take away och matintag inne i bilen.

Väl hemma igen satte vi igång och kratta gården så nu är det bara platån på baksidan som återstår. Det var hög tid att göra detta nu då det verkar som att grönskan exploderat lite de senaste dagarna.

Klockan 21 kom vi i alla fall in och då blev det betalning av räkningar och sen slapp (läs sömn) i soffan.

Inga kommentarer: