tisdag, april 28, 2020

Ny grill och lite trädgårdsfix

Idag var det kallt som sjutton och det är svårt att tro att jag för en vecka sedan satt ute i shorts och t-shirt och jobbade hemifrån. Idag blåste det kalla nordliga vindar och även om det bitvis var sol så kändes det ordentligt kallt och termometern visade bara 4 grader i skuggan mitt på dagen.

Jobbade inne på kontoret fram till fikat idag och sedan åkte jag ut på inspektioner av tankanläggningar. Praktiskt då det var obemannade stationer så man träffar ingen, man är inte beroende av att gå in någonstans och inte behöver man förboka. Blev en mycket intensiv inspektionsrad och jag hann med hela 7 inspektioner.

På  lunchen gick jag en promenad i skogen och sedan käkade jag och lämnade hundarna hemma.

På eftermiddagen blev det registrering av inspektioner och avslutning av ärenden samt aktivering så kom inte från jobbet förrän efter 16:30.

Äntligen hade de fått hem grillen på ICA. Eller egentligen inte den vi skulle ha då den är slut men en som var snäppet värre som såldes till samma pris pga problemen med att få fram den andra varianten.

Väl hemma gick vi en promenad genom byn. Mindre blåsigt nu men ändå lite ruggigt. Till middag blev det Ceasarsallad och sen gick vi ut och gjorde lite arbeten på gården. Jag krattade det sista och Henke började montera ihop den nya grillen. När klockan passerat 21 gick vi in och såg Bäckström och sen blev det ett samtal hem till mor och far som inte avslutades förrän närmare midnatt.

Inga kommentarer: