tisdag, april 21, 2020

Sommarvärme

När man jobbar hemma börjar man tidigt även om man inte stiger upp tidigare än vanligt. När Henke går och rastar hundarna, då säter jag igång. Blir runt 06:30-7:00. Trots att jag inte har jätte långt till jobbet så tar det ju ändå en kvart per väg. Korta fikaraster och kortare luncher än vanligt gör att man har gjort full dag tidigare än vanligt. Riktigt lyxigt också att kunna sitta ute och fika och äta och på eftermiddagarna brukar jag, om det är fint väder sitta ute någon timma. Idag var helt klart en sådan dag.

Satt i vardagsrummet fram till förmiddagsfikat och iordningställde sedan en fullgod arbetsplats i köket där jag satt fram till lunch.

Lunchen intog jag uppe på kullen där det är sol och sen blev det en lunchpromenad i skogen och vidare ner till sjön där hundarna fick apportera lite i vatten och på land.

På eftermiddagen satte jag mig ute och lyssnade på Folkhälsomyndighetens presskonferens och skrev en inspektionsrapport. Strax efter klockan ett tog dock batteriet i laptopen slut så den sista tiden av arbetsdagen genomfördes i köket vid den “permanenta” arbetsplatsen.

När Henke kom hem tog vi en löprunda genom byn. Efter dusch så gjorde vi soppa som blev dagens middag. Henke fixade sedan med musik till en middag som han ska på till helgen medan jag såg lite serier, Dokumentären om Scandinavian Star, Hidden och sedan Bäckström.

Temperaturen idag gick upp till över 20 grader i Hudiksvall. Grymt härligt!!!


Inga kommentarer: