lördag, april 25, 2020

Tråkdag

Lite smågrått ute även om det var sol en stund på förmiddag. Blåsigt igen och var trött redan när jag steg upp. Hade dessutom glömt att vi hade vägsyn idag så när jag påmindes om det och då hade jag inte ätit frukost så jag kastade mig bara iväg. Tog med mig Esset och väckte Henke och sa att han fick ta Vinna på en runda sen.

Vägsynen tog sin tid och Henke mötte upp när vi kom till vår ände av byn. Då hade Vinna hunnit vara nere och bada lite.

När vägsynen var klar fick Anders, som äger marken där vår jordvärme ligger peka ut lite bättre var den ligger så att vi har lite koll. Vi måste helt klart avverka för det har vuxit upp träd sedan den lades ner. Stora träd och dessutom ganska mycket så det kommer att bli en hel del jobb.

När vi kom hem efter vägsynen käkade jag frukost, då var klockan 12:30. Vi åkte sedan en tur på Ica då vi hade tänkt köpa en ny grill men den var såklart slut. Handlade middag för helgen och kommande vecka i alla fall.

Väl hemma blev det lite vattenapportering med tjejerna igen och Henke fiskade lite men då det började regna så packade vi snabbt ihop och gick hem. Dock avtog regnet så det blev knappt blött.
Till middag blev det plockmat idag med övervikt mot fisk och skaldjur men först tog vi lite koppar och en Dry Martini.

Sparris med västerbottenost och pilgrimsmusslor, laxsnurror med kallrökt lax och örtkräm, räkor och avokado och ishavsröra samt spenatknyten och mozzarella och vitlöksbröd. Riktigt gott!

Ni köper väl Majblommor även i år? I år får man en annorlunda, en digital blomma, men pengarna man betalar går till samma viktiga ändamål.


Eftersom jag sovit så dåligt och Henke väl kände av kvällen före så somnade vi bägge i soffan redan vid 21-22-tiden så det blev en tidig kväll.

Inga kommentarer: