fredag, april 24, 2020

Fredag hela veckan…

Så har man genomfört en hel veckan med arbete på hemmaplan. Vädret har varit fint, tekniken har fungerat bra och jag har haft ärenden så jag klarat mig. Har dessutom fått lite plusstid då jag börjar tidigt och inte behöver ha lika långa pauser för att aktivera hundarna eller åka hem på lunch. Mycket praktiskt!

Frukost på bron där det var lä men i övrigt så har jag bara jobbat inne idag. Solen gick i moln precis när jag fikat klart.


Självklart var jag ute på lunchen! Idag blev det en löptur genom byn. En löptur som blev mer “spännande” än nödvändigt då grannens hund kom utspringande rätt genom staketet. Allt gick bra även om jag blev lite blå armen förmodligen då nått koppel smällde till där när jag gjorde allt för att hålla borta mina hundar och samtidigt hålla undan hanhunden. Hade ju midjebälte med Esset i lina eftersom jag sprang. Var rejält förbannad efter den händelsen då det nog är 20e gången det händer att hunden kommer ut. Den blir modigare och modigare för varje gång. Förr vågade han sig inte fram men den här gången gick han i närkamp med Vinna. Hur som helst så slutade allt bra men nu hoppas jag att hunden hålls inne eller en nytt staket ordnas.

En dusch, lunch och sedan mera jobb.

Henke slutade tidigare då han skulle iväg på fest. Gick därför promenaden redan vid 16:30-tiden och sedan skjutsade jag honom till Forsa.

Middag när jag kom hem och sen tv och liten sväng med lite viltapportering med tjejerna var det som skedde på kvällen. När jag släppte ut hundarna på gården fick jag en häftig upplevelse. Två, vad jag tror Kattugglor sjön/spelade samtidigt som de flög över gården. Även en enkelbeckasin seglade fram och tillbaka över gården. Det var kolsvart ute men oj vilket ljud det blev. Hundarna var helt fascinerade de också!

Sent taxiuppdrag resulterade i att jag kom hem först klockan 03:15. Då var jag så hungrig igen att jag tog ett glas vin och en macka och blev sittande med en film fram till 04:30. Då hade de ljusnat.
Vaknade 100 gånger och till sist steg jag upp klockan 9 men hade inte sovit många timmar av någon anledning.

Inga kommentarer: