lördag, april 18, 2020

Utefix och grymma spårhundar

Huvudvärken hade lättat och efter de vanliga helgstarten så tog vi en promenad med tjejerna genom byn. Nu är jag grymt less på detta blåsväder men glad för att vitsipporna slagit ut. Kolla vad fina tjejerna är även om Vinna har en förmåga att kisa mot solen...










Efter promenaden så fixade vi lite på gården. Henke bytte däck på släpet och min bil och jag fixade i rabatten och på altanen samt krattade grus från gräsmattan och krattade slänten ner mot vägen.  Kolla vad sin dök upp under alla löv....

Blev så mycket att jag blev tvungen att ta fram släpet och fyrhjulingen. Det roliga var att i slänten kom det fram krokusar under alla löv.

När detta var klart åkte Henke och handlade och jag åkte upp till skjutbanan. Gick ut två spår på ca 600 meter. Tre föremål och 4 godisbitar med skiftande och knölig terräng och krokigare än vanligt och fler vinklar.

Medan spåren låg till sig så gick vi en skogspromenad och sedan fick tjejerna gå spåren. Båda tjejerna var grymma!.

Vinna tuffar ju obehindrat på och det känns lite som att vara ute på promenad men man vet att hon hela tiden har koll på spåret.

Esset ligger på fint i linan och man känner sig trygg med att hon gör det hon ska göra. Hon missar inget, inte heller de gamla benen från ett djur precis i vinkeln. Plockar dem men fortsätter sedan fint när hon lämnat av dem.
Hundarna var helt s lut när vi kom in och till viss del även vi. Vi tog en Dry Martini och lite hot Jalapenokoppar och sedan blev det grillad rostas med bakad potatis, sallad och rödvinssås. Till efterrätt blev det kaffe och glass.

Det hade inte ens blivit mörkt när vi hoppade ner och njöt av ett dopp i tunnan. Härligt!


 Tyvärr slog huvudvärken till igen efter det så jag gick och la mig tidigt, redan vid 22-tiden.

Inga kommentarer: