tisdag, september 21, 2021

Brukslydnad after work

 Jobbade hemma idag och hela dagen spenderades med "Utbildning" från Läkemedelsverket. Hann jobba drygt två timmar innan kursen startade klockan 9. Kursen avslutades vid 15:30 så jag hann även efter kursen jobba lite med ärenden. 

Vid 16:30 kom ett bolag som ska lämna offert på nytt avlopp, världens tråkigaste utgift.

Direkt efter detta blev det en kort rastning och sedan åkte jag till brukshundklubben. Där blev det brukträning för hela slanten.

Vinna fick börja med fotgående, ställande, läggande och sättande under masch, framförgående, inkallning med ställande och läggande samt rutan och konen.

Esset fick köra appellydnadsmomenten. Fint och lugnt fotgående från början. Nötte såklart även budföring å visst går det framåt men vi är inte alls där vi borde vara för att kunna säga att hon kan momentet. Övriga moment kan hon men idag satte hon sig på läggandet ibland. På inkallningen ställde hon sig ibland upp när jag hade lämnat henne och på platsliggningen fick jag säga ligg flera gånger innan hon la sig men hon låg fint de 3,5 minut som vi körde.

Kom hem först klockan 19:30. Nu är det mörkt vid den tiden så detta är nog sista veckan som man har möjlighet att åka iväg och träna efter jobbet.

Middag och årets första brasa avslutade kvällen.



Inga kommentarer: