onsdag, september 29, 2021

Race race race

Idag var jag på plats på jobbet och Henke åkte hem till hundarna på lunchen. Blev en aktiv och effektiv dag med en kort lunchpromenad i det gråa och tråkiga vädret.

Kom hem strax före 17 å då tog vi tjejerna på en promenad genom byn. 

De har ju tagit in spannmålet och ensilaget på alla täkter nu så det funkar att låta hundarna springa samt träna på täkterna nu. Men kolla vilka skador det blivit. Täkten är inte blöt men de har så stora fordon nu för tiden så är det liite mjukt så blir det stoora sår. Första bilden är det svårt att se hur djupa spåren faktiskt är varpå jag lät hundarna hjälpa till för att illustrera hur djupa spåren är.



Esset fick springa ute på täkterna och som hon sprang! Race race race... 😂 Hon fick gå lös i stort sett hela promenaden och dessutom fick de varsin budföring ute på täkterna. Vi ska få till detta moment, det har jag gett mig den på.

Till middag gjorde vi en paj som vi inte gjort tidigare men ätit hos Lasse och Birgitta för flera år sedan. Paradispaj med crabstick och räkor och färsk dill i en äggstanning med grädde. Riktigt riktigt god middag idag med andra ord.

Annars var jag rätt trött ikväll så jag somnade under uppdrag granskning och sov resten av kvällen.

Inga kommentarer: