söndag, november 28, 2021

Beslysningsfix och apporteringsträning

 Mindre sovmorgon idag pga pipig Vinna som bara vill till Esset. För att de ska få vila nattetid så sover vi i skilda sovrum några nätter annars skulle de nog hålla på även på natten. Esset börjar dock tycka att det får vara nog så nu säger hon ifrån ibland.

Efter årets första grötfrukost så gick vi ut och satte upp de nya julbelysningarna både vid nocken på garaget och i granen på baksidan. Vi hade verkligen tur för när vi kom hem från stan i går så hade hela slingan på garaget slocknat.

Blev en kort promenad med tjejerna och sedan åkte jag ut till Forsa för att träna apportering med gänget för första gången på flera månader. Tur att tjejerna minns vad de ska göra. Det var jätteduktiga!

När jag kom hem drog vi ner på skyltsöndag på stan och passade då på att köa ytterligare en ljusslinga som vi ska sätta upp på husets taknock. Kommer blir riktigt fint! Försökte hitta några varma vinterkängor men fick bet på det så får väl leta vidare...

När vi kom hem gick vi en sväng genom byn sen blev det tacomiddag och ostkaka till efterrätt. Hann också med att klippa Henke innan jag somnade i soffan.


Inga kommentarer: