fredag, november 12, 2021

Ledig dag

 Då jag har en hel del övertid och dessutom massor med semester så hade jag bestämt mig för att ta långhelg. Vi ska bort lördag-söndag och då är det skönt att ändå få lite ledighet på hemmaplan.

Härlig sovmorgon till 8.30 även om jag vaknade till när Henke åkte till jobbet. Myste med kaffe framför nyhetsmorgon och såg sedan några avsnitt av en serie som jag börjat titta på.

Snön ligger kvar och jag försökte ta några bilder till julkort men det gick väl sisådär. Tog istället med tjejerna upp till skjutbanan där jag la ut två lägrespår (fast något kortare). Essets spår blev ca 560 m och Vinnas blev ca 500 m. Innan de fick gå spåret så gick vi en skogspromenad så liggtiden blev 1 timma.  Både tjejerna spikade sina spår och jag är imponerad över att Esset var något lugnare i spåret då det spåret var rätt stenigt. Hade först tänkt låga Vinna ta det så att jag inte skulle snubbla eller vricka fötterna men tänkte att Esset kan få chansen då det var mera utmanande och dessutom längre. Helt rätt beslut så här i efterhand.

Vinnas spår

Essets spår

På eftermiddagen slappade jag vidare framför tvn och såg slut på serien. När Henke kom hem gick vi genom byn innan vi lagade lövbiff med pepparrot och pommens. Mums mums!!!

Inga kommentarer: