lördag, november 20, 2021

Möblering och fix

 Sov lite sisådär i natt. Esset skällde till ett par gånger, Hon är inte van att bo "själv" i lägenhet där tidningsbud och andra springer i trapphuset på nätterna. Vi steg i alla fall upp vid 8 tiden och jag skyndade mig ut med Esset då det visade sig att hon var väldigt lös i magen. Åt sedan frukost innan jag gick en långpromenad till Svartudden så att Esset fick rasta sig ordentligt samt springa av sig all bilåkarenergi från igår. När jag kom tillbaka så gick ner i källaren för att kolla vad det fanns för möbler där. 

Klockan 10:30 kom Thomas och Amanda och så åkte vi på Ängsgården och tittade hur lägenheten såg ut samt fick lite information om boendet från personalen. Då vi inte hade något bord så åkte vi till en begagnat butik men där fanns inga matbord. Åkte istället på Jysk och hittade ett jättefint där men där det tyvärr var två veckors leveranstid. Handlade lite smågrejer och var också på Rusta och kollade men det slutade med att vi köpte det mesta på Jysk.

Var även en sväng på Elgiganten och köpte en ny tv till pappa samt en ny mobiltelefon. En snabb korvlunch på Shell innan vi åkte tillbaka till lägenheten dit Thomas nu kommit efter att ha hämtat släpvagn.

Vi lastade komod, ett bord, några stolar å sen åkte vi till Ängsgården med allt. Kommer att bli jättefint.

Vi bar in alla grejerna och packade upp allt men sen var vi så trötta att vi bestämde oss för att ge upp för dagen. Jag tog med Esset på en promenad genom Normalm, parken och stan och sen käkade vi pizza. Thomas och Amande begav sig hemåt vid 21-tiden å då satte vi oss och fyllde i lite av de papper som ska fyllas i. Jag kollade också pappas nya telefon men eftersom hans simkort är i hans telefon som han hade med sig på Trädgården så kunde jag inte fixa klart inställningarna.

Vi avslutade kvällen med lite tv-titt fram till 1-tiden då jag rastade Esset en sista gång innan det var dags att krypa till kojs.


Inga kommentarer: