måndag, november 29, 2021

Vinterkyla och mer belysning

 Så var man på jobbet för en ny vecka igen och nu har kommunen åter igen gått upp i Stabsläge och vi har från och med december möjlighet att arbeta hemifrån igen.

Vet inte vart den här dagen försvann riktigt. Ett möte på eftermiddagen men i övrigt var det bara en massa smågrejer och saker som dök upp hela dagen. På lunchen var jag hem till tjejerna och gick en promenad i det numera kalla klimatet. Temperaturen har sjunkit den senaste tiden och visar nu temperaturer närmare -10 grader.

Efter jobbet gick vi genom byn sen var det min tur att bestiga stegen och spika upp belysning på vid husnocken så att de blir lika. Tycker att det blev väldigt bra! Tidigare har vi bara haft på garaget.



När vi kom in blev det en varm kopp glögg och sedan satte Henke igång med maten medan jag fixade upp julgardiner i vardagsrummet och köket. Ska även byta i nått av kontoren men sen får det nog vara bra.

Till middag blev det Kreolsk söndagsgryta trots att det är måndag. Mumsigt och dessutom blir det mycket matlådor när man lagar grytor.


Inga kommentarer: