lördag, november 27, 2021

Julmarknad och spår

 Lite sovmorgon och sedan lugn frukost framför tvn. När vi sedan klädde på oss och tog med tjejerna ut på en promenad så tog jag också med spårgrejer. På täkterna nedanför Anders la jag sedan två 500 m spår som fick ligga till sig medan vi promenerade genom byn. När vi sedan kom tillbaka fick de gå spåren. Det fixade sina spår alldeles utmärkt och jag gick bra med motion.


Essets spår låg nästan en timma. Hon spikade alla sträckor även om det ser ut som att hon missade på sträcka 1 så stämmer inte det. Såg mina egna spår i frosten så vet att hon gick i spåret och dessutom plockade hon föremålen. I andra vinkeln gick hon dock ut en bit.


Vinnas spår låg bara ca 30 minuter och det spikade hon verkligen precis hela vägen.

Direkt när vi kom tillbaka åkte vi till Idenor och gick på julmarknaden på Per-Jansgården. Köpte en krans som nu hänger vid dörren samt ostkaka från Forsa. Henke köpte två whiskeyglas av JO. 

Efter det så åkte vi till Medskog och köpte en belysning till granen på kullen samt svängde förbi Håsta och hämtade Bingolotterna till uppesittarkvällen. Det blev även ett stopp på stan för att köpa en ny belysning till garaget samt en stopp på Ica för att handla lite mat. 

När vi kom hem och hade packat upp alla varor så blev det en promenad runt Nordenhom men sen var vi så hungriga att vi började med maten som idag blev Plankstek.

Även ikväll somnade vi tidigt i soffan men när vi vaknade blev vi sittande fram till närmare 01:30.

Inga kommentarer: