fredag, november 19, 2021

Resdag upp till Piteå

 Steg upp lite senare än vanligt, duschade och hade ut hundarna på gården samt åt en snabb frukost innan jag packade in mig och Esset i bilen för att köra upp till Piteå. Vinna får vara kvar hemma med husse i helgen och sen ska även hon på semester till Lasse och Birgitta några dagar.

Resan till Piteå gick bra. Det var skitigt efter E4an då de ju saltar den men ingen halka och inte direkt någon nederbörd på hela resan. 

Stannade till lite snabbt i Övik och tanka och fortsatte sedan till Umeå där det blev lunch på MAX samt rastning av Esset. 

Anlände till Piteå klockan 16 och eftersom bilen då var så skitigt att det inte gick att se ut genom sidorutorna så ställde jag mig direkt i biltvättskön och körde en tvätt. Mamma fick sedan köra ut deras bil så att min kunde stå inne i värmen och torka över natten.

Gick en promenad med Esset runt Norrmalm och sedan bar vi upp grejerna som jag hade med mig och satte oss för att äta middag. Gravade och rökt peppparlax, potatis samt parmaskinka, brieost och sparris. Mums!

På kvällen läste jag igen alla papper om Ängsgården, det boende som pappa ska få flytta till på måndag och som vi ska ställa i ordning i helgen. 

Inga kommentarer: