tisdag, mars 21, 2017

Vägmöte

Jobbade på som vanligt idag fram till klockan 11:30. Idag var det personalmöte så det blev inte så där jättemycket gjort.

Hundarna fick bara en kort promenad. Väldigt slaskigt idag och ett riktigt aprilväder med snöblandat regn så jag ville helt enkelt inte vara ute längre.

När Henke kom hem hade vädret blivit fint så vi promenerade iväg och kom då på att vi skulle ha styrelsemöte i vägföreningen. När vi kom till Sussie så gick jag in på mötet å så fick Henke gå själv med hundarna. Sussie bjöd på hembakade semlor och vad gäller mötet så planerade vi inför årsmötet som kommer att bli först i april.

Henke fick hämta mig då jag inte hade någon pannlampa eller reflexväst med mig. Han hade dessutom fixat middag så vi käkade när jag kom hem. Somnade sedan i soffan vilket var ett misstag. När vi väl la oss i sängen var jag hur pigg som helst. Låg och såg tv fram till 2. Fortfarande pigg men försökte sova men då började magen kurra så klockan 3 gick jag upp och tog ett glas mjölk och en skorpa. Somnade efter det runt kl. 4 å så ringde Henkes klockan strax före 6. Jösses vad jag kommer att vara trött i kväll.

Inga kommentarer: