måndag, december 21, 2009

Upploppet

Just nu är jag på upploppsrakan när det gäller det mesta. På jobbet håller jag på att avsluta de sista ärendena och här hemma håller vi precis på att avsluta julstöket och idag kom dessutom Lasse och färdigställde hallen så att dörrfordret nu är tillbakasatt och golvregulatorn är på plats.

Idag har det kommit ytterligare någon decimeter snö så vi har nu passerat 0,5m på bara en kapp vecka. Snacka om att gå från ingeting till rejällt mycket, från varm höst till svinkall och vit vinter!

Nu är granen klädd, julpyntet framtaget och det mesta tvättat. Efter jobbet åkte jag dessutom och tvättade den andra Saaben så nu är dessutom båda bilarna nytvättade. Jag promenerade sedan med hundarna från jobbet eftersom jag tog med dem i bilen efter att jag varit hemma på lunch.

Här kommer förresten några skojbilder på hundarna från förra söndagen då vi inte hade en flinga snö utan första dagen med frost som gjorde att det i alla fall såg lite vintrigt ut. Dagen efter kom det nära 30cm snö så jag kunde använda andra bilder till julkorten istället eftersom dessa här blev lite suddiga men de är egentligen skojigare.



Inga kommentarer: