onsdag, december 09, 2009

IKEA

På förmiddagen satt jag och Mats tillsammand med Uno (chefen) för att gå igenom lite vad gäller våra framtida arbetsupgifter. Detta möte var mera en första genomgång över vilka av våra ordinaire uppgifter som vi ska "lämna ifrån oss". Nästa möte kommer att bli en första introduktion i chefsuppgifternas värld.

Som vanligt denna vecka åkte jag till Håsta och rastade hundarna på lunchen. På eftermiddagen blev det vanligt skrivelsejobb...

Klockan 16:15 slutade jag och åkte och hämtade upp Henke för nu var vi tvungna tt åka och fixa alla småfel på bilen. Vi skulle nämligen åka upp till IKEA för att inhandla en ny tv-bän/vitrin för att kunna slänga ut den gamla bokhyllan nu när vi beslutat oss för att köpa en ny tv. Den nya tvn rymms inte i den gamla bokhylla.

Vi var på plats vid 18-tiden och gick och tittade lite innan vi begav oss till lagret för att plocka åt oss alla kartonger. Såklart var en grej slut så den måste vi försöka få tag i på nått annat sätt... VI vill ju ha klar hyllan innan jul!!! Att beställa den kostar lika mycket som själva varan dvs 495kr så det känns inte aktuellt. Hoppas hoppas att vi kan ordna det på nått sätt...

Efter inköpen stannade vi till på MAX och käkade middag innan vi begav oss hemmåt i mörkret och dimman.

Lastade ur grejerna och åkte sedan upp på Håsta för att hämta hem hundarna å när vi kom hem strax före kl.22 var vi så trötta att vi gick och la oss och såg lite tv innan vi somnade.

Inga kommentarer: