fredag, december 11, 2009

Tjoho...

Dagen började med luciafirande på jobbet, Hudiksvalls lucia besökte kommunen samtidigt som man fixat kaffe och lussebulle. Idag stod det förresten i tidningen...
På förmiddagen var sedan jag och Lisa till Norrbo och besökte Dellenlax och efter lunch satt jag med Anna-Stina för att uppdatera en av vår blanketter med anledning av förändringar i lagstiftningen.

Shit va mycket grejer vi har hunnit med idag... Förutom det vi gjorde på jobbet så skickade jag iväg lite julklappar norrut och sedan gick Henke med hundarna medan jag fixade kycklingpaj.

Efter maten så blev det snabba ryck. Vi rev vår gamla bokhylla/tv-bänk/vitrin och bar ut den i garaget och sedan byggde vi ihop delar av den nya hyllan. Usch vad skitigt det var bakom den gamla och Shit va mycket grejer det blev... Den har verkligen "svalt" mycket men samtidigt har man kunna "gömma" undan en massa grejer som man egentligen borde gjort sig av med direkt i stället. Hur som helst så hann vi göra allt på bara 2 timmar!!! Klockan 20:00 började ju finalen av IDOL så då blev det tv för hela slanten.

Åååå var skönt med helg, tjoho!!!

1 kommentar:

Åsa & Piper sa...

Grattis till din befodran!!