söndag, december 20, 2009

Sanering och otäck händelse

Japp, nu har det börjat, operation sanering av hundhår i hemmet... Nu ska allt städads så noga det bara kan sen får vi se hur långt det räcker.

Vi började dagen med att promenera nertill stan för att tvätta bilen som stod på jobbet men det visade sig svårare än tänkt när alla tvättarna var stängda pga kylan. Åkte istället hem och satte igång med städningen. Vi hann övervåningen med allt som det innebar i tvättar, dammsugning, dammtorkning mm

Den nya dekodern till tvn kom idag så nu har vi riktigt bra bild å sen var vi också och handlade.

När jag gick med hundarna nu på eftermiddagen så hände nått läskigt. Gick efter bäcken och hundarna sprang lösa som vanligt. Jag ser helt plösligt i ögonvrån hur hundarna, som var bakom mig springer full karriär till höger mot järnvägen. Jag ropar men ingen stannar till utan fortsätter fram till bäcken där de för ett ögonblick försvinner ner och sedan ser jag hur de kommer upp på andra sidan och springer vidare upp på banvallen. Ropar i panik för att de ska komma, ser framför mig hur tåger kommer men hundarna stär still och tack och lov så är det alldeles tyst. Bara att plumsa ut i djupsnön och när jag kommer fram till bäcken så ser jag hur det ligger ett överkört rådjur vid rälsen men nu ser också hundarna mig så de kommer tillbaka, phu vilka hemska minuter!!!

Det blev en riktigt sen middag, klockan 21 men den var värd att vänta på.

Kvällen spenderades sedan med tv och dator, låg rejällt back på dagboksanteckningar så nu har man minnestränat också...

Inga kommentarer: