måndag, december 28, 2009

Nyårsplanering

Började dagen slött och långsamt... Sov länge, slappade vid tvn och tog det lugnt med frukost. Henke gick ut och skottade medan jag gick en runda med hundarna. jag hade gått en sväng i djupsnän och gården var skottad tog vi spadar och sop och promenerade ner till båten.








Man fick pulsa genom djup snö för att ta sig fram till den och även om vi har ett rejällt sluttande "tält" så var det mycket snö på taken men nu är det fixat. När vi promenerat tillbaka en bit så upptäckte Henke att neos koppel var borta. Maximal otur att tappa det när vi skottade av båten så fast vi skottade igenom hela backen runt båten så lyckades vi inte hittade det. Humla fick därför gå lös hela vägen hem men det gick bara fint. Det är hundmöten som kan ställa till det men några sådana fick vi inte.

På eftermiddagen åkte vi ner på Maxi och storhandlade lite vanlig mat till den närmaste tiden. Väl hemma käkade vi, gick sedan en till runda med hundarna för att sedan åka iväg till Ida och Gösta för att planera nyårsmenyn. Där blev det dessutom godfika och lite annat småsnack så vi kom inte hem förrän strax efter klockan 22. Då slapppade vi framför tvn och såg NARNIA 2, Prins Caspian.

Inga kommentarer: