lördag, december 26, 2009

Änga och Tacos

Idag tog vi en tripp till Enånger och Änga dit Lasse och Birgitta åkt för att övernatta. Vi tog först en rejäll sovmorgon och återhämtning från gårdagskvällen festligheter men alla mådde prima så så snart vi var färdiga och hundarna rastade så åkte vi iväg, först var det dock trav som stod på schemat. Vi spalade allesammans så nu hoppas vi på att de stora pengarna rullar in i kväll.

Idag hade det börjat snöa rejällt och dessutom blåste det en hel del så det var verkligen inget härligt väder att vara ute i. Det blev guidning i huset och sedan hade vi tagit med oss sillsallad som vi åt till lunch. Efter maten tog vi en kort promenad i omgivningen, verkligen ruggigt var det ute så när vi kom in blev det kaffe och ett rejällt fika.

När vi sedan kom hem från Enånger var det såklart travet som stod på schemat men inte rullade det in några kulor där inte... Ingen av oss hade mera än 3-4 rätt...

Till middag blev det enkelt idag, tacos. å sedan blev det dessutom en ganska tidig kväll då piteborna skulle upp tidigt och köra hela dagen. Pappa han dock föreslå en trevlig tanke. Han och mamma tycker att vi ska skippa julklappar och firande nästa år och istället åka till kroatien i sommar. Mycket bra tycker både jag och Henke!!!

Inga kommentarer: