torsdag, december 17, 2009

LISA

Idag blev det vanligt jobb på förmiddagen med undantag från att jag var nere på Hemköp och handlade lite mat till kvällen. Efter lunchen gick jag och LISA, som jobbat hos oss i ett år men nu slutar för att istället börja jobba i Tierp, till Fagerströms karamellfabrik där Lisa skulle få prova på att göra godis. Hon tillverkade en "polkagrishjärta" och klubbor till hela kontoret innan vi promenerade tillbaka till jobbet igen.





Klockan 18 träffades vi ute i skogen dit vi hade transporterat diverse grejer för att spendera kvällen. Framförallt så hade vi en himla massa Marschaller men sen så var det såklart maten och dryck, presenter och lite aktiviterer.

Vi börjde med lite varm glögg när alla hade anlänt och elden var igång. Sedan var det dags för att vara fortsatt Hälsinska genom att äta "kolbulle". För er som inte vet vad det är så är det en slags fläskpannkaka tillagad på elden.

Trots att det var första gången för samligt att tillaga kolbulle så blev det succe, jättegott sådär mitt ute i skogen en kall och klar natt när det precis kommit flera decimeter nysnö.

När alla var mätte och belåtna kom precenten fram, världens finaste Ukulele, ljusrosa med klitter samt en Ukulelebok. Lisa spelade och sjöng tillsammas med oss andra i flera timmar. För att hålla struparna varma hade vi Irisch Coffe vilket passade perfekt en kväll som denna när det var -12 grader ute.




Trots kylan var alla vod gott hummör och ingen frös så vi roade oss fram till klockan 23 då vi rundade av kvällen och drog med oss allt till bilen igen. Henke hämtade mig så att jag slapp köra.

Inga kommentarer: