lördag, december 05, 2009

Slask...

Idag var det riktigt slaskigt väder. Efter en skitstart på dagen med huvudvärk så åkte jag och Birgitta ut till Enånger och promenerade lite i skogen. Passade på att ta granris och mossa och Birgitta til Enris och mossa.

Hundarna fick ett sök med tennisbollar, denna gång fick de plocka in det tillsammans, samtidigt och det gick OK. De stördes lite på vissa fläckar men svaret på det var att Lasse och Birgitta hade grillat korv med Anton och då slängt lite korvbröd och det var såklart det som de stannade upp och åt i stället.

Innan vi åkte hem stannade vi också till på kyrkogårdarna i Enånger och Iggesund och tände ljus.

Under tiden vi var iväg pluggade Henke och sedan kopplade han och Lasse in ström till hundhuset. Nu är det "bara" sektionerna som saknas sedan är allt klart även om det ska kompletteras med nån upphöjd liggplats men det får komma senare.

Jag var såå hungrig när jag kom hem så det blev en macka men sen satte jag igång och dammsög huset och sedan blev det både dammtorkning och golvtorkning.

En kort vila sen var det dags att gå ut med hundarna igen. Henke fixade under tiden det som skulle förberedas till tacomiddagen. Kl 18 kom Ida och Gösta så vi satt och käkade och snackad fram till midnatt.

Inga kommentarer: