tisdag, december 15, 2009

Vitrinskåp och utdöende släkt...

På jobbet hade vi idag städdag och personalmöte samt gemensam lunch med julgröt. Är en tradition som vi infört och som är både välbehövlig och skön. Vi städare våra rum, rensar pärmar och fräschar upp i fikarum och förråd.

På förmiddagen ringde också mamma och berättade att morbror Leif dött. Min spontana reaktion var "Äntligen" hur hårt det än må låta. Men en människa som var så sjuk som honom kan man faktiskt inte önska annat än att lidandet ska var över och nu är det äntligen det. Samtidigt känns det konstigt, inte bara att han är borta utan ockå att släkte bara blir mindre och mindre och snart är borta känns det som. Mamma, pappa, bror, faster och 2 kusiner är det som finns kvar. Det är ju en pytteliten släkt å ändå håller man inte mer kontakt med sina släktingar än man gör, man borde skärpa sig!!!

Annars så känns det som en sak per dag nu för tiden. Igår kom tvn upp så idag ville jag ha upp Vitrinskåpen ovanför tvn. Sagt och gjort... Direkt efter jobbet så åkte vi hem och monterade vitrinen och lyckades montera upp den på väggen. Precis lagom till hyllorna var uppe så var det dags för Henke att åka iväg för att käka med en "kund" som kommit upp på besök.

Jag tog bilen ut på golfbanan och promenerade i månskenet och djupsnön. Det har nu kommit närmare 3dm snö så man fick kämpa sig fram ute på banan. Hundarna verkade föga påverkade, möjligen lite springigare än vanlit men snön bekom dem inte, verkade bara tyckte det var skoj att se alla spår efter vilt. I alla fall jag uppskattar att se var det är de sticker efter...

När hundarna var rastade åkte jag hem och började rengöra alla glasen och stälde in dem i nya hyllorna. Klockan 21:30 hämtade jag Henke och vi fortsatte att montera dörrarna till vitrinen men vi var nog för trötta för vi lyckades inte får dem att stämma. Henke fick dessutom skotta gården igen för det fullkomligt VRÄKER ner snö ute nu!!!

Klockan 23:30 gav vi upp och gick och la oss...

Inga kommentarer: