onsdag, mars 26, 2014

En riktig jäkla skitnatt!!!

Igår när jag gick och la mig var jag såå trött och kände av lite lätt huvudvärk. Tänkte att det var bättre att lägga sig och somna så snart som möjligt för att bli av med värken. Hmmm så skulle jag inte ha tänkt. Vaknade klockan 01:00 och hade sååå ont!!! Steg upp och tog två Treo och en Maxalt. Hämtade en kylmask i kylskåpet och försökte somna om. Slumrade till men lyckades inte somna ordentligt utan låg och vred mig och vände och inte blev jag av med huvudvärken heller. Upp igen vid 4-tiden. Nu mådde jag rejält dåligt och kräktes flera gånger sen blev det två nya Treo och en Imigran, ny kylmask och nytt försök att somna om. Lyckades något bättre och huvudvärken lättade något. Vaknade igen vid 7-tiden men insåg att det inte var möjligt att gå till jobbet. Försökte somna om men det gick inte så vid 8-tiden var det två nya Treo och ytterligare en imigran. Å ja, jag vet att jag överkonsumerade men jag mådde sååå dåligt! När jag vaknade till ordentligt strax före 9-tiden kände jag att värken nästan var borta och jag var nu så pass pigg att jag inte kunde ligga kvar längre. Såå upp och hoppa!

Hundarna fick vara ute på gården medan jag gjorde mig iordning. Gick sedan en kort promenad med dem innan jag åkte till jobbet. Kom till jobbet först 09:30 idag. Sen frukost gjorde att jag skippade lunch och jobbade vidare hela dan fram till strax efter halv fem. På eftermiddagsfikat käkade jag en kycklingbaguette för nått måste jag ju få i magen. Tack och lov piggade jag på mig så jag fick mycket gjort idag. Ringde lite samtal och svarade dessutom på en massa årsrapporter.

Direkt efter jobbet körde jag hem och gick en lite sväng med hundarna. Vid 17:20 var jag på Totohallen för att hjälpa till att röja ut alla mattor och städa och ställa iordning allt inför kommande travsäsong. Tungt men det gick fort så jag hann hem medans det fortfarande var ljust. Kände inte för att gå nån promenad utan istället fick hundarna vara ute med mig på gården medan jag sågade ner resten av träden och drog iväg riset. Får ta reda på det nån annan dag. Nu ligger allt på gården bakom kullen så där kan det inte ligga. Nu var det i alla fall mörkt och hög tid att gå in och käka middag. Fick bli kräm idag då det fortfarande är så mycket kvar.

Inga kommentarer: