lördag, mars 22, 2014

Hundvisning och sopsortering

Henke åkte iväg till Söderhamn tidigt och då steg jag upp men slappade och såg skidskytte. Efter frukost röjde jag lite här hemma och lastade in att papper, glas, metall och plast i bilen. Tog bort kartongerna ute i sorteringslådan och ersatte de istället med sorterings”påsar” som tål fukt och som är lätta att ta med när de är fulla.

Precis när jag skulle gå en morgontur med hundarna ringde Helena som jobbade idag. Hon tittade förbi på kaffe vilket var väldigt trevligt. Inte ofta man får spontanbesök här ute… Blinkar

När hon hade åkt vidare gick jag med hundarna och åkte sedan ner på stan och tittade lite på loppisar och såklart var jag på återvinningscentralen.

Klockan 14 var jag tillbaka hemma för att då kom lite folk som ville träffa tollare. Det är skoj att flera gånger de senaste månaderna har kommit folk som velat träffa tollare. Skoj att de kontaktar mig och det är bara att hoppas att jag kan förmedla rasen på ett bra och riktigt sätt.

När de hade åkt tog jag med hundarna och gick bort på täkten och tränade lite höger och vänsterskick. Blir mycket dirigeringsträning nu känner jag… Rullar runt på golvet och skrattar

Förutom att prata i telefon så blev det lite praktiska arbete i form av räkningsbetalningar och sedan åkte vi iväg och käkade pizza.

Tyvärr så gav sig huvudet till känna även ikväll så det blev en tidig kväll…

Inga kommentarer: