måndag, mars 10, 2014

Hundarna fystränas

Efter jobbet idag blev jag effektiv på hundfronten… Vinna är ju skendräktig som få å eftersom jag hels inte vill ge henne nått utan helt enkelt se hur länge det sitter i och hur det artar sig så har jag dragit ner rejält på maten och hjobbet tog ar försökt öka på fysträningen så mycket som möjligt.

När vi kom hem från jobbet så tog jag med lite dummiesar som jag placerade ut på fyra olika platser på täkten när vi gick promenad bort genom byn. När vi sedan promenerade tillbaka efter vägen så vek jag ner på täkten med tjejerna medans Henke gick hem med Neo.

Körde lite långa dirigeringar. Humla och Vinna fick göra samma men på de riktigt långa eller lite svårare dirigeringarna så fick Humla gå först annars fick Vinna gå först. Den allra längsta och raka dirigeringen fick Vinna föra på halvt avstånd trots att hon sett Humla springa till platsen. Det var ändå lite svårt men på det stora hela var båda väldigt duktiga.

Totalt fick de göra fyra ganska långa dirigeringar var.

När jag kom tillbaka till huset så tog jag direkt cykeln och cyklade nästan 5 km med tjejerna. Tanken är att Vinna helt enkelt inte ska orka vara skendräktigt…. Vi får se om det funkar. Idag har de i alla fall fått ganska mycket fysträning och dessutom en del “psykträning”.

Efter maten som Henke fixade blev jag trött och frusen så jag la mig under filten i soffan men det skulle jag inte ha gjort. Somnade och sov några timmar vilket jag antar var det som förstörde hela nattsömnen. Vaknade 100 ggr under natten….

Inga kommentarer: