lördag, mars 15, 2014

Personalresa till Björnrike med Voith

Tidig morgon…. Upp klockan 04:45 för avresa till Björnrike tillsammans med personalen på Voith. Avresa klockan 06:00…

Kom nästan ända fram med bussen, den fastnade i backen några hundar meter från hotellet så det blev till att gå den sista biten.

2014-03-15 09.29.16

Fint väder med sol och –2 grader. Tyvärr väldigt blåsigt, särskilt på topparna såklart. Det hade snöat under natten och sedan dess hade det inte pistats så det var mycket snö i backen så det gick segt samtidigt som det var blåis under så det släppte totalt. Fruktansvärt svårt att åka, kände mig som en riktig nybörjare och spände mig hela tiden. Ändå skönt att komma iväg och åka och en härlig dag blev det!!!

Chatrin i BackenHenke i Backen

Åt lunch på hotellet och fortsatte sedan att åka fram till strax efter klockan 14. Gick till bussen och bytte skor och packade in skidorna och gick upp till hotellet för att vara med på afterski men tyvärr visade det sig inte vara nån afterski idag så vi blev sittande in restaurangen istället vilket ju också var trevligt. Tyvärr verkar det som att restaurangen trodde att säsongen var slut eller vad sägs om att resturangen har slut whiskey till Irish Coffee, slut cider och slut fatöl och 0.5l öl… Märkligt!!! Fick till sist en Kaffekarlson i alla fall….

2014-03-15 15.03.42-2

Klockan 17 avgick bussen hem och i Hudik var vi 20:30. Hämtade Vinna hos Roland och Gunilla innan vi åkte hem. Då blev det dusch, packning inför morgondagen och en varm smörgås innan vi båda somnade efter en lång dag.

Inga kommentarer: