lördag, mars 01, 2014

Yes!!! Apporteringsträning!!! Äntligen!

Idag blev det en lugn morgon och sedan en promenad med hundarna. Passade på att lägga ut tre målområden inför kommande dirigeringsträning tillsammans med Anna senare idag.

Henke åkte in till stan för att hjälpa Lasse och Birgitta att flytta medans jag renbäddade och tvättade lite fram till dess att Anna kom. Det är barmark inne i skogen nu så vi gick upp till området där jag lagt ut dirigeringar och sedan turades vi om att skicka till de olika områdena från olika platser och ibland med en störningsmarkering innan eller före skick. Gick mycket mycket bra!!! Vinna var riktigt duktig. Ett par mycket svaga pip vid förflyttning kom men i övrigt helt fokuserad med fin stadga och bra arbetstempo. Pipen hänger nog samman med skendräktighet för det kändes inte som att det var stress… Kul var det i vilket fall som helst att träna.

Humla fick sitta passiv en bra tag och fick sedan göra samma dirigeringar som Lizzie och Vinna gjort och det gjorde hon helt utan problem. Härligt!

När träningen var över tog jag rätt på tvätt, käkade lunch och åkte sedan in till stan och hjälpte till med flytten. Oj vad jag har orkat mycket idag med tanke på hur dålig jag var så sent som i fredags.

Kvällen avslutades med premiärmiddag i Lasse och Birgittas nya lägenhet. Kinamat smakade perfekt!

Kom hem vid 21-tiden och då fanns det inte nån energi kvar utan soffan var väldigt skän så jag somnade tämligen direkt!

Inga kommentarer: