söndag, juni 08, 2014

En grå och seg dag…

Vaknade med strömavbrott så vi slappade kvar i sängen och hoppades att strömmen skulle komma tillbaka… Till sist gav vi upp och konstaterar då att kylskåpet minsann fortfarande hade ström. Hmmm… Av någon anledning har jordfelsbrytar löst ut men funkade när vi slog på den igen. Konstigt….?

Efter frukost sågade vi laklister till lilla hallen inne som vi målade i höstas men där vi inte fått upp taklister. Sågade sedan nya sängben till gästsängen samt dammsög inne i huset.

Efter lunch stack jag iväg med tjejerna till skjutbanan och letade mig sedan genom skogen till en sjö som jag visste skulle finnas där någonstans. Hade parkerat bilen efter vägen och gick sedan bara in. Jävligt blött och snårig och hamnade sedan uppe på en höjd och såg då sjön. Traskade ner till långsidan av sjön och kom på en stig som jag följde tillbaka  mot det håll jag kommit från. Vid ett hygget vek jag av stigen (som ledde runt sjön) och gick över hygget istället. Kom direkt upp på en ny stig som ledde tillbaka till vägen där jag parkerat bilen. Å gissa om jag blev förvånad när stigen ledde rakt upp till bilen. Hade jag gått in 10 meter längre ner så hade jag kommit på stigen istället för att gå genom snår, blöta och “berget” på min väg ner till sjön. Ja ja nu vet jag i alla fall till nästa gång… Blinkar 

Efter lite vila så packade vi båten och torkade ur den. Planterade också lite plant i lusthuset men sen var det dags för middag. Superhärligt väder hade det blivit så vi satt ute och åt och slappade sedan i utesoffan en stund innan det blev en dusch för min del.

Inga kommentarer: