söndag, juni 22, 2014

Vinna har börjat löpa

Kan konstatera att det är lätt att komma ihåg Vinnas löptider genom att utgå från de stora vinter och sommarhelgerna. Började löpa dan efter julafton och nu två dagar efter midsommarafton. Hon är punktlig min lilla tjej även om jag trodde att hon skulle vänta ca 2 veckor till. Jaja skönt att göra bort löpet innan semestern om det bli mycket båtåkande i år.

I dag har det blivit lite shopping, lite gårdsfix och dessutom lite hundträning. På förmiddan efter en långpromenad i regnet så åkte vi ner på stan och inhandlade en flagga till flaggstången. Henke köpte sig också en låda Baccoverktyg och sen var vi och handlade på Ica.

Fixade staketet på sidan av huset så nu är det bara grinden som ska fast också så kan vi ta bort kompostgallrena. Får fixa det i morgon.

Jag och Anna var till Talgen och tränade lite. Vinna fick sin första dubbelmarkeringen på vatten och dessutom sin första dirigering över vatten. Dirigeringen fick hon vara med och lägga ut och sedan gick vi runt och skickade över. Å ta på tusan hon klarade det???!!!

2014-06-22 16.43.24 2014-06-22 16.45.21

Fick sedan testa en dubbelmarkering som så Anna stod på andra sidan och kastade. Även de spikade hon. Vi avslutade med att skicka på en target till en av platserna där markeringarna hamnat men då blev det för svårt. Då hade hon ju simmat över viken tre gånger redan.

Avslutade träningen med ett vattensök som gick sådär får jag nog säga. Efter träningen gick Humla och labbarna komma ner och bada och springa lite innan vi åkte hem och gjorde middag.

Hade köpt ribs och coleslaw vilket var riktigt gott och riktigt kladdigt.

Trötta efter dagen somnade vi i soffan både jag och Henke.

Inga kommentarer: