måndag, juli 21, 2014

Åter mot civilisationen!

Vaknade något tidigare idag och steg faktiskt upp mycket pga att Humla gnällde lite så jag antog att hon behövde ut. Vi låg fortfarande själva i hamn. Tog en promenad till stranden innan vi gick tillbaka till båten och gjorde frukost. Efter frukosten packade vi en väska och tog med hundarna till stranden. Blev bad för samtliga berörda och sedan satte vi oss för att sola. Hmmm tre nybadade hundar på en sandstrand…. Mmmm blev inte så långvarigt. Det kom en segelbåt och två personer till kom till stranden men de gjorde bara ett kort badstopp på vägen till deras planerade resmål. Efter ytterligare promenad ute i vattnet och bad för att skölja bort all sand så gick vi tillbaka till båten där i stannade. Skönare för hundarna som kan ligga nere i båten och framförallt mindre sand.

Blev många bad idag. Varmaste dagen tror jag. Bara före lunch hade både jag och Henke hunnit med tre bad och fler blev det efter lunch.

Eftersom vi beslutat oss för att åka iland några dagar idag. Dels för att fylla på mat men också för att man blir lite less av att “bara” sola, bada, äta, dricka och spela spel…. Blinkar Hur som helst så gick vi en promenad till kapellet innan vi åkte hem.

Den första biten av båtturen njöt jag av vinden på däck men för att kunna köra lite snabbare så kröp jag till sist ner i båten.

Vi ankom hem vid 17:30. Packade upp, duschade och körde igång lite tvätt innan vi åkte och handlade och köpte med pizza hem. Blev en lugn och skön kväll å det var sååå härligt att bara sitta ute på altanen och njuta av sommarvärmen.

Inga kommentarer: