tisdag, juli 22, 2014

Bara varmare och varmare

Trots värmen blev det alltså en dag på fastlandet. Inte orkar man göra nått i värmen men vi började i alla fall fylla badbaljan som torkat ordentligt och läckte som ett soll, tvättade ett antal maskiner. Det gäller att passa på att tvätta stora grejer som kan hängas utomhus så täcken, sängkläder, lakan, överkast och filtar blev tvättade idag.

Rensade också hängrännorna på garaget och var på stan en sväng och handlade diverse grejer.

Körde ner gummibåten till båten och dessutom en hel del grejer som vi glömt förra svängen eller behöv fylla på inför nästa runda. Satte också båten på landström så att att alla batterierna är laddade tills vi ör sugna på att åka ut igen.

På eftermiddagen åkte vi bort till en sjö och promenerade med hundarna och lät dem bada. Termometern visade på 28 grader i skuggan. Phu men oj vad härligt om man bara är vid vattnet!

Klockan 19, när temperaturen började bli uthärdliga blev det grillning och sedan slappade vi ute i soffan någon timma. Vid 21:30-tiden tog vi hundarna på en promenad ner till sjön å då var det så härligt att jag tog tjejerna på en 4km cykeltur. Härligt att de äntligen fått röra på sig.

Inga kommentarer: