lördag, juli 26, 2014

En natt i Änga och en natt på stan

Sov gott i Änga! Efter frukost blev det såklart bad i poolen och sedan kom Jonas med barnen och det var dags för oss att åka hemåt. Solade hela eftermiddagen men var tvungen att duscha var 15 minut för att härda ut.

På eftermiddagen blandade jag till en Frappe med glass och vispgrädde. Mums i denna värmen!

DSC_2144

Åkte bort till sjön med tjejerna så att de fick apportera lite i vattnet.

Till middag blev det kallskuret. Tror detta är sommarens varmaste dag, 33 grader!!!

Vid åtta tiden cyklade vi in till stan och träffade Niklas, Fredrik, Lars och Peter hemma hos Niklas föräldrar.  Drack lite vin ute på altan, lyssnade på Lundell i som spelade på Hudikkalaset i bakgrunden. Vid 22-tiden gick vi ner på stan. Gick först in på Hogges och stannade väl där nån timma. Dock var medelåldern där nästan 20 år lägre än vår så vi gick vidare till O´Learys istället. Gratis inträde och dessutom fler i vår ålder. Träffade bl.a Katarina och Jonas

2014-07-27 01.13.29

Henke avslutade kvällen med att bjuda Jonas på en öl men hade lite otur när han beställde så det blev alkoholfri öl. Ja ja det är väl ganska lämpligt att avslut kvällen lugnt.

2014-07-27 01.14.44

På vägen till cyklarna stannade vi och tog en hamburgare. Nästan som gamla tiderna när man alltid avslutade kvällen med en burgare på Hoppes.

Härligt varmt när vi cyklade hem. Över 20 grader trots att det var mitt i natten. Vädrade ordentligt i huset när vi kom hem så vi fick ner temperaturen i sovrummet till 22 innan vi kröp till kojs.

 2014-07-27 02.40.53

Inga kommentarer: