onsdag, juli 16, 2014

Garderobsrensning

Väldigt ostadigt väder idag! Kom värsta åskregnskurarna hela tiden. Korta och väldigt intensiva för att sedan efterföljas med sol, värme och enormt hög luftfuktighet.

Både jag och Henke gjorde slag i sak och rensade garderoberna. Rensade bort en massa kläder som ska slängas. De har blivit missfärgade, tappat formen eller gått sönder. Ordning och reda är det numera i garderoberna!

DSC_2059

Henke fixade också gummibåten som vi ska ha med på båten och dessutom var vi iväg med grejer till båten så att den är redo när vi blir sugna på att åka ut.

Hundarna fick äntligen lite träning men Vinna var hur seg som helst. Värmen eller efterlöp? Helt slut blev hon i alla fall!!! Träning med fokus på vita pinnar. Har ju bara blivit en träning på två veckor. Humla har fattat å jag tror att även Vinna fattat även om hon var för seg för att visa detta på det sätt jag vill.

Är man ändå igång så är det lika bra att fortsätta. Bytte gardiner i köket idag också. På tiden att sommargardinerna kommer upp tyckte jag… Blinkar

Inga kommentarer: