torsdag, juli 10, 2014

Piteå city

Någon svalare idag men fortfarande väldigt fint. Såg dock ut att bli varmare igen så vi beslutade oss för att åka in och göra stan idag. Åt frukost, rastade hundarna kom sedan in till stan före 12. Började md att hälsa på Mårten och Zandra en sväng och sedan mötte vi Amanda, Emil och Thomas på Ekbergs. Stans äldsta café. Blev lunch där ute på storgatan och sedan gick vi och shoppade lite. Handlade en tröja, en kjol och lite andra smågrejer medan Henke handlade tre skjortor.

Innan vi lämnade stan handlade vi mat och tog en tur på Rusta. De har verkligen en massa grejer som jag skulle ha kunnat köpt men nu har vi ju bilen full så det är inte läge för några stora shoppingföremål.

Vi kom ut till stugan ungefär samtidigt som Thomas och barnen. Blev en tur med hundarna och Emil badade såklart men vi stod över idag. Blev sen middag då vi hade ingredienserna för middagen. Till förrätt blev det crustader med banan och ödelost. Till varmrätt blev det grillade fläskytterfilé, jordgubbssallad och pomfrittes. Efterrätt orkade vi helt enkelt inte idag.

Thomas och Amanda åkte hem på kvällen medan Emil stannade och sov över… Han somnade dock tämligen direkt och vi andra var inte uppe så mycket längre…

Inga kommentarer: