lördag, juli 05, 2014

En heldag på stan….

Dagen började som den bör lugnt och fridfullt. Efter en promenad med hundarna så blev det en tur ner på stan. Shoppade lite på handelns dagar och avslutade sedan med en sushilunch innan vi åkte hemmåt.

2014-07-05 14.05.44

Tog med hundarna på en tur och tränade faktiskt lite i värmen. Körde lite dirigeringar till vita pinnar nere på täkten. Började i skogen men tanken med träningen var att få dem att förstå att de vita pinnarna betyder dummies å det var nog lite för mycket som kan innebära dummies i skogen så det blev inte riktigt som jag tänkt även om jag tycker att skogen är rätt så öppen. På täkten blev det dock solklart och Vinna tror jag är helt införstådd med vad de vita pinnarna betyder…

Efter träningen blev det dusch och sedan cyklade jag och Henke tillsammans med Micke och Eva-Lotta ner på stan. Tog en öl/glas vin på Texas där vi sedan åt en trerätters middag. Det var Pridefestival nere på Möljen så vi hade underhålllning i form av stand-up, musik, dans mm hela tiden. Allt på lagom avstånd så att vi kunde sitta och prata obehindrat.

 2014-07-05 21.24.07-1

När vi var mätta gick vi och såg vad som hände på scenen en stund och sedan gick vidare till The Bell och tog en öl. Jag hakade på EvaLottas smak och slog till med en Innis & Gunn….

2014-07-05 21.53.14

Avslutade kvällen på O´Learys fram till strax efter klockan 01. Massor med folk och härlig värme gav nästan lite utlandskänsla.

För första gången cyklade jag till och från stan och det gick ju fint i det härliga vädret. På vägen hem såg vi dessutom en älgko med kalv intill vägen.

Avslutade kvällen runt 02-02.30-tiden med hopp i bingen.

Inga kommentarer: