måndag, september 21, 2015

En häktisk jobbvecka inleds med SSRK-träning

Idag stod vattenprovtagning på schemat och sen hade jag en del skrivjobb, rensjobb och förberedande grejer som skulle fixas.

Direkt efter jobbet åkte jag iväg till SSRK träningen. Eftersom Humla är den som fått jobba mycket i helgen så fick hon vila så för ovanlighetens skull tog jag bara med Vinna.

Vi tränade på täkten vid Skärnäs idag. Vi var fyra stycken som var med: Zandra, Anna, Göran och jag. Vi placerade oss två på var sida om det djupa diket. Vi placerade ut fyra vita pinnar där vi la ut dummiesar sedan satte vi igång. Person numer ett fick välja vad hon ville göra. Det innebar kanske att person nummer 3 kastade en markering. Sedan fick person nummer två välja osv. På så vis blev man kastare och hundförare väldigt oregelbundet och ingen hund gjorde samma sak som den andra.

Gräset på täkterna var rejält högt så övningarna blev väldigt svåra.

Jag är riktigt nöjd med Vinna. Klarade av att vara lös hela tiden. Klarade av att jag kastade och att andra hundar kom tätt inpå och sprang å hon var tyst hela tiden. Förutom detta gjorde hon dessutom ett riktigt fint jobb trots de svåra uppgifterna. Duktig tjej!!!

När jag kom hem hade Henke fixat blomkålssoppa och vitlöksbröd.

Somnade i soffan nån gång vid 22:30

Inga kommentarer: